26/5/08

Èxit del Bike To Work





Un acte de protesta ha reivindicat millores en els accessos al Polígon Can Sant Joan (Sant Cugat del Vallès) per a vianants i ciclistes. Aquest ha coincidit amb el dia Bike To Work: amb bicicleta a la feina, que organitzen els treballadors de Hewlett-Packard (HP), i ha comptat amb més de 60 participants.

La protesta, que ha consistit en una concentració de bicicletes i en una penjada de pancartes, ha demanat al Ministeri de Foment que recuperi la vorera que fins fa pocs anys unia el barri de Vulpalleres amb el Polígon. La construcció d’unes rotondes de connexió amb la B-30 impedeix que aquest recorregut es pugui fer a peu o en bicicleta amb seguretat. Per tant, obliga a molts veïns que treballen al polígon a disposar d’un cotxe només per recórrer els 200m escassos que els separen de la feina.

La regidora de Medi Ambient i Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Cugat, Marta Subirà, ha manifestat el seu suport a la iniciativa i el seu compromís per traslladar aquestes demandes al Ministeri de Foment.

L’acte del BikeToWork és una acció inèdita a tot l’estat espanyol i pretén fomentar l’ús de la bicicleta com a transport sostenible i saludable. Aquesta n’és la segona edició.

http://www.biketowork.tk/ , biketoworkhp@yahoo.es